A házigazda kempósok nyerték a Felcsút Kupát

image

A hazai pályán szerepelt Fehér Tigrisek sikerével zárult az idei, jubileumi Felcsút Kupa. Az ob 2. fordulójában több mint száz harcos mérte össze tudását.

Jubileumhoz érkezett idén a Felcsút Kupa: a magyar bajnokság 2. fordulóját immáron tizedik alkalommal rendezték meg a kicsiny méretű, ám annál nagyobb sportélettel büszkélkedő Fejér megyei településen. Az ünneplés remekül sikerült a házigazdáknak, hiszen a helyi Fehér Tigrisek állhattak fel a csapatverseny dobogójának legfelső fokára. Második a román Aladin Hero Team, harmadik pedig a Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány lett.

A torna legeredményesebb versenyzői ugyancsak a házigazdák soraiból kerültek ki. Ódor Erik (5 arany- és 1 bronzérem) a fiúknál, Ódor Lili és Baljer Roxána (mindketten 4 arany- és 3 ezüstérem) pedig megosztva a lányoknál érdemelte ki ezt a címet.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2014-ben is életképesnek bizonyult a Felcsút Kupa. Én személy szerint harminc éve kempózom, húsz éve oktatok is, és immár tizedik alkalommal szervezzük meg ezt a tornát. Hab a tortán, hogy a legjobb csapatnak és a legeredményesebb sportolóknak járó elismeréseket is sikerült bezsebelnünk” – nyilatkozta Kornély György szervező, a Fehér Tigrisek vezetőedzője.

Végeredmény (1-6. helyezett):

1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

2. Aladin Hero Team (Románia)

3. Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány

4. Dojo Lovász SKE

5. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

6. Újfehértói Tai Qi Harcművészeti és Diáksport Egyesület

Leave a reply