A Heroes nyerte a Rebels elleni rangadót

A Heroes nyerte a Rebels elleni rangadót

Szépen építette fel előnyét az Eger, de a fővárosiak a végén majdnem felzárkóztak.

Rangadónak lett beharangozva az Eger Heroes-Rebels Oldboys összecsapás a Divízió II-ben és az is lett. A két együttes sokpontos meccset vívott egymással a hevesi megyeszékhelyen.

LM2633

A hősök jól kezdtek az első félidőben, sorozatban négy touchdownt is szereztek. Bíró Tibor 3 TD-passzt osztott, emellett Antal István egyszer befutott az end zoneba. A 22 pontra viszont egy válasz jött csak Tóth Ákos elkapásával (28-6). A második félidőben is remekül építkezett a Heroes, de a Rebels is kezdett éledezni. Igaz, utóbbi csak 42-12-es hátránynál történt meg. Szabó Tamás szépen osztogatta a touchdownt érő átadásokat: Tóth Ákos megszerezte harmadik hatpontosát is az utolsó játékrészben, míg Töreki János két elkapásával már 42-34 volt az állás, így egy labdabirtoklásnyira csökkent a hazaiak hátránya. Ám ekkor már csak 41 másodperc maradt a meccsből, amit az Eger kitérdelt. Az első félidőben a hősök jó offense teljesítményéhez a védelem is hozzátette a kötelezőt, többek között Molnár Máté 5 szóló és 6 assziszt tackleje az egész meccsen magáért beszél. A lázadók viszont későn kezdtek éledezni, így nem sikerült a jelentős hátrányt ledolgozni. Mindezek mellett, Szabó Tamás és az elkapók utolsó negyedben nyújtott, 22 pontot hozó produktuma megsüvegelendő.

Fotók: Lénárt Márton

Eger Heroes – Rebels Oldboys 42-34 (16-0, 12-6, 8-6, 6-22)
Pontszerzők: Antal István, Bleszity Erik 2-2 TD, Vakarcs Gergő, Szilágyi Zsolt 1-1 TD, Vakarcs Gergő 2 PAT, Bleszity 1 PAT, illetve Tóth Ákos 3 TD, Töreki János 2 TD, Szabó Tamás, Zsikla Zoltán 1-1 PAT

Forrás: http://mafsz.org – RSS