A Manchester United legyőzte a Barcelonát Kaliforniában

A  San José Earthquakes és a Club América legyőzése után már nehezebb feladat várt a Manchestre Unitedre, amely Kaliforniában a Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonával csapott össze.

Az elején nem volt szerencséje a katalán együttesnek, hiszen Luis Suárez szabadrúgása a kapufán csattant. Az uruguayi a 43. percben már akcióból találta el a kapufát, míg a másik oldalon Wayne Rooney Ashley Young szögletét fejelte be a nyolcadik percben. Félidőre így 1-0-s előnnyel vonulhatott az angol csapat.

Szünet után Louis van Gaal a teljes csapatát lecserélte, ez kicsit a Barcelonát is megzavarhatta, mert a 65. percben még keresték az embereiket a katalánok, de Lingaardra senki nem jutott, ő pedig a hálóba lőtt.

A 72. percben Munir is kapufáig jutott, de a 90. percben megtört az átok, Rafinha gyönyörű kapáslövésével egyre csökkentette hátrányát Luis Enrique együttese. De mielőtt reménykedhettek volna a döntetlenben a katalánok, Januzaj lefordult emberéről, majd a hálóba lőtt, így a United harmadszor is nyert az International Champions Cup sorozaton.

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP
Manchester United-Barcelona 3-1

 

 

Leave a reply