A Miskolc Steelers is bekapcsolódik

A Miskolc Steelers is bekapcsolódik

Ezen a hétvégén két összecsapás lesz az Absolute Live Divízió I-ben.

Színvonalas meccseket hozott eddig az őszi első osztály. Reméljük, hogy ez a sorozat folytatódik ezen a hétvégén, amikor az utolsó együttes is bekapcsolódik a küzdelmekbe. A Miskolc Steelers, Győr Sharks elleni összecsapását viszont előbb egy DEAC Gladiators-DAK Acél Dunaújváros Gorillaz mérkőzés előzi meg.

DSC_0234

A gladiátorok vereséggel kezdtek a Budapest Wolves 2 otthonában. Az első félidőben mindkét csapategység botladozott, de a második félidőre sok szép akciót mutattak a vendégek. Molnár Gábor és elkapósora komoly feladat elé fogja állítani mindegyik Divízió I-es csapatot, és ha a védelem is összeáll, akkor komoly erőt fog képviselni az idei bajnokságban a debreceni alakulat. Azonban, ha valamelyik együttes, akkor a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz okozhat nehéz pillanatokat a debreceni defensenek és offensenek is. Erős futójátékra lehet számítani a gorilláktól, amely a Novakov Dávid, Hegedüs Dániel kettőssel fog rohamozni. A védelemben pedig kemény, válogatott szintű játékosok fogják az előrehaladást megakadályozni.

64585347_2366541923403316_1611300317314416640_o

A Győr Sharks egy őrült meccsen szerezte meg első győzelmét az NBA Crushers ellen. Boda Gábor együttesénél Maxim Cserepivszkij jó igazolásnak bizonyult, több pontos átadása volt az első összecsapáson, amellyel csapata meg tudta nyerni a zúzók elleni szezonnyitót. Hazai pályán pedig minden bizonnyal folytatni szeretnék ezt a jó szériát. Az idén először pályára lépő Miskolc Steelers komoly fejtörést okozhat a cápáknak. Az Acélosok mondhatni fekete lónak számíthatnak ebben a mezőnyben, hiszen még nem játszottak mérkőzést idén. A hírek szerint Vasyl Yordan vezényletével lép pályára a támadósor, így erős passzjátékra lehet számítani a borsodiaktól. Defense oldalon pedig több nagy nevet is ki lehet emelni: többek között Jónás Máté és Szabó Martin mellett Szatmári Dániel is veretesebbé teheti a névsort.

Fotók: DigitalSport, Szolnoki Annamária
Grafika: Hungarian Football

DEAC Gladiators – DAK Acél Dunaújváros Gorillaz
Időpont: október 10. (szombat), 16.00
Helyszín: HSE műfüves pálya (Hajdúszoboszló, Sport u, 14.)
Belépő: ingyenes

Győr Sharks – Miskolc Steelers
Időpont: október 11. (vasárnap), 14.00
Helyszín: Öttevényi sportpálya (Öttevény, Szabadság u.)
Belépő: 1000 Ft; Diák/öttevényi lakcímkártya: ingyenes

Forrás: http://mafsz.org – RSS