A Musztángok és a Lázadók is pályára lépnek

A Musztángok és a Lázadók is pályára lépnek

Két meccsel folytatódik a TD Store Divízió II a hétvégén.

Nincs szünet a harmadosztályban sem, két találkozót ugyanis lebonyolítanak. A Tatabánya Mustangs már most lejátssza alapszakasza felét, míg a Rebels Oldboys első győzelmére hajt, miután kikapott a nyitófordulóban.

DSC_3914

A Szombathely Crushers 2 megszerezte azonnal első meccsén az első sikerét a Kaposvár Hornets otthonában. Azonban a Zúzók játéka még közel sem volt tökéletes. A védelem viszont a másodikszámú alakulatnál is igen erősnek tűnik. Ez okozhatja a legnagyobb gondot a Szombathelyre utazó Lázadóknak. A Rebels Oldobys vereséggel kezdte a szezont a Tatabánya Mustangs otthonában. Azóta volt idő korrigálni a hibákat. Viszont, ami egyértelmű, hogy a támadósor továbbra is kiváló formában van.

DSC_8654

A Tatabánya ezen a hétvégén óriási lépést tehet a rájátszás felé. Ehhez hazai pályán le kell győznie a Kaposvár Hornets-et. Erre minden esélyük megvan a bányászvárosiaknak. A Mustangs támadásai változatosak és hatékonyak, ami a VSD Rangers ellen is bizonyosságot nyert a 44 szerzett ponttal. A Kaposvár Hornets viszont közel sem egy lebecsülendő ellenfél. Ezt a Darazsak úgyszintén a Dunakeszi ellen bizonyították. Stabil játékkal nyerték meg ugyanis azt a találkozót. Így minden bizonnyal a Tatabányának is okozhatnak kellemetlen pillanatokat idegenben.

Fotók: Farkas Tamás, Váradi Barna és Király Etelka

Szombathely Crushers 2-Rebels Oldboys
Időpont: április 6. (szombat), 15.00
Helyszín: SzSE-pálya (Szombathely, Markusovszky utca 6.)
Belépő: 500 Ft (14 év alatt ingyenes)

Tatabánya Mustangs-Kaposvár Hornets
Időpont: április 7. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Olimpikon úti sportpálya (Tatabánya, Olimpikon út)

Forrás: http://mafsz.org – RSS