A Szolnoki Olaj indulhat a kosárlabda Európa Kupában

A Szolnoki Olaj indulhat a kosárlabda Európa Kupában

image

Az előző szezonban bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata részt vehet a kontinens második legrangosabbnak tartott kupasorozata, az Európa Kupa 2015/2016-os küzdelmeiben.

    Sztojan Ivkovics szakmai igazgató szerdán úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy a szervező ULEB felkérése nem csupán a jelen “hatalmas sportdiplomáciai sikere”, hanem az Olaj mintegy fél évtizede tartó nemzetközi kupaszereplésének és tudatos építkezésének elismerése. Ez a lehetőség olyan rangot jelent, amit nem lehet megvásárolni, ki kell érdemelni – fogalmazott.     “A sorsolást csütörtökön tartják Barcelonában, ahol a mi képviselőink is jelen lesznek. A küzdelemsorozat részleteiről és menetrendjéről ezt követően lesz részletes információnk” – tette hozzá.     A férfi szövetségi kapitányként is dolgozó Ivkovics közölte: az már biztosan kijelenthető, hogy az előző szezonnal ellentétben – amikor a hazai EK-mérkőzéseket a szigorú előírások miatt a debreceni Főnix Csarnokban rendezték – ezúttal a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnok adhat otthont a meccseknek.
    Az MTI kérdésére válaszolva a szakmai igazgató szólt arról is, hogy a stáb jelenleg is dolgozik a következő szezon keretének kialakításán. A szerződéssel rendelkező és eddig igazolt játékosok mellé irányítót és erőcsatárt még mindenképpen keresnek, ezért előre láthatólag még 2-3 külföldi érkezhet Szolnokra, emellett a magyar játékosállományban is várható erősítés.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply