A Titánok rossz sorozata tört meg

A Titánok rossz sorozata tört meg

A Miskolc Renegades egy szoros meccsen maradt alul a Powerade Divízió I-ben.

Két gyengébb formában játszó együttes mérte össze erejét a másodosztály legutóbbi fordulójában. A Miskolc Renegades épp egy Gladiators elleni fiaskón van túl, míg a Budapest Titans legutóbb nem tudott játszani hivatalos meccset egy szervezői baki miatt.

Az első negyedben a két együttes kiélezett csatát vívott egymással. A védelmek mindkét oldalon jó bírták a másik támadósorának nyomását, így nem is születtek pontok. Egészen a második negyedig kellett várni arra, hogy megtörjön a jég. Ekkor ugyanis a Titánok puntját hordta vissza egészen az end zone-ig Bodnár Zoltán. Ezután Bodnár még az extrát is értékesítette. Meglett a Renegátoknak az előny és tudták is tartani a negyed végéig. Ekkor ugyanis a jól építkező fővárosiak Burkus Péter elkapásával faragtak hátrányukon, majd Burkus kétpontosával fordítottak is. Ez pedig a félidő végén jött, így a Miskolc már nem tudott válaszolni: 7-8.

A harmadik negyedben a Titans tovább növelte a fórt, ezúttal is Burkus volt eredményes. Majd a defense-nek is sikerült hozzátennie a csapat teljesítményéhez, a védők ugyanis szerelni tudták Farkas Mátét az végzónán belül. Az utolsó játékrészben a hazaiak igyekeztek fordítani, de csak szépíteni tudtak Gyenis Dávid elkapásával. Így a Titánok 16-13-ra nyertek és megszakították nyeretlenségi sorozatukat, míg a borsodiak nehezebb helyzetbe kerültek a bajnokságban.

Grafika: Hungarian Football

Miskolc Renegades-Budapest Titans 13-16 (0-0, 7-8, 0-8, 6-0)
Pontszerzők: Bodnár Zoltán, Gyenis Dávid 1-1 TD, Bodnár Zoltán 1 XP, illetve Burkus Péter 2 TD, Titans 1 S, Burkus Péter 1 PAT.Powerade Divízió I. logó

Forrás: http://mafsz.org – RSS