Az Audi Hungaria további három évig támogatja a győri kézilabdaklubot

Az Audi Hungaria további három évig támogatja a győri kézilabdaklubot

image

Az Audi Hungaria Motor Kft. további három évre elkötelezte magát a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata mellett.

    A két fél közös pénteki közleményében kiemelik: a vállalat immár tíz éve támogatja a klubot, amely valamennyi csapatsportágat tekintve a legeredményesebb csapat Magyarországon. A Győri Audi ETO KC az aktuális magyar bajnok és kupagyőztes, valamint a Bajnokok Ligája címvédője.
    Thomas Faustmann , az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója elmondta: az együttműködés “egy lenyűgöző sikertörténet”, és örül annak, hogy további három évre partnerek lesznek egy immár erősebb Audi Hungaria-szerepvállalással. 
    “Az elmúlt évek kimagasló eredményei is alátámasztották döntésünket” – tette hozzá.
    Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke hangsúlyozta: az együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy évről-évre ambiciózus célokat tűzhessenek ki maguk elé, s a biztos háttér hozzájárult ahhoz, hogy az egyesület fontos mérföldköveket érhessen el.
    Az Audi Hungaria 2005 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa-győzelmet aratott, 8 magyar bajnoki címet szerzett, és kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját. 
    A gárda tavaly költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba. 
    A vállalat a Győri Audi ETO KC mellett 2011 óta támogatja a Győri ETO FC utánpótlás-nevelését és a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú partnere.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply