Az országos bajnok lovascsapatot köszöntötték

Az országos bajnok lovascsapatot köszöntötték

Egy héttel ezelőtt hatalmas sikert ért el a Bács-Kiskun megyei válogatott a Fiat Díjugrató Országos Bajnokságon. A csapat aranyérmet nyert, a tagjai pedig egytől-egyig halasi lovasok. A Füzér Flóra, Weinhardt Virág, Fazekas István és Füzér Gábor alkotta gárdát vasárnap kora délután köszöntötte a város nevében Farkas Dániel alpolgármester.

 kl

Ezen a hétvégén ismét benépesült a HirlingJózsef Lovaspark. Regionális és országos versenynek a helyszíne a létesítmény, ahol vasárnap kora délután ünnepélyes köszöntőre is sor került. Egy héttel ezelőtt a Bács-Kiskun megyei válogatott parádés teljesítménnyel lett első a Fiat Díjugrató Országos Bajnokságon. Őket köszöntötték a lovasverseny közönsége előtt. Füzér Flóra Jethro, Weinhardt Virág Chiclana, Fazekas István Walter, míg Füzér Gábor J’Taime nyergében érkezett meg a főépület elé, a csapatvezető Béressy Krisztiánnal az élen.

– Néhány nappal ezelőtt adtuk át a megújult Hirling József Lovasparkot és máris remek eredményt tudunk ünnepelni. Épen ezek miatt vállalkoztunk a beruházásra, ez a siker Kiskunhalas sikere is – fogalmazott köszöntőjében Farkas Dániel Kiskunhalas alpolgármester. A politikus ajándékokat adott át az országelső lovasoknak. Weinhardt Virágnak külön is gratulált az alpolgármestere, ugyanis a sportág egyetlen Európa-bajnoka a felnőtt magyar bajnokságon a második helyen végzett.

180902ksznt

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags:  ,