Bad Bones-Gladiators párharc a hazai pályáért

Bad Bones-Gladiators párharc a hazai pályáért

Három mérkőzéssel zárul a Powerade Divízió I. alapszakasza.

Az alapszakasz végéhez értünk a másodosztályban is, ahol még mindig van miért küzdeniük a csapatoknak. Szombaton egy nyeretlen csapat pedig azért lép pályára, hogy megszakítsa rossz sorozatát.

33147920_1914416745249783_7451155323777187840_o

A Miskolc Renegades ugyanis nem tudott még meccset nyerni idén. Erre már csak egy lehetősége van a Budapest Cowbells 2 ellen hazai pályán. A borsodiaknak nem lesz könnyű dolguk, mivel egy rájátszásban szereplő együttes ellen kell megtörniük a rossz szériát. A keménység és a fizikalitás továbbra is megvan a Renegátoknál, amire lehet alapozni a szombati találkozón.

Cowbells2_BadBones_20180526120148_e

A Budapest Cowbells 2 legutóbbi meccsén bebizonyította, hogy érdemes a rájátszásra ugyanis a bajnokaspiráns Szekszárd Bad Bones-t is le tudták hazai környezetben győzni a Kolomposok. Ez pedig valljuk be őszintén, nem volt egyszerű feladat. A védelem kiváló formában van, legfőképpen ennek köszönhetik a Kolomposok, hogy teljesítményük playoffot érdemelt. De még egy helyet előreléphetnek, ha az eredmények is úgy alakulnak.

Fotók: Szolnoki Annamária, Váradi Barna ás Király Etelka

Miskolc Renegades-Budapest Cowbells 2
Időpont: június 23. (szombat), 15.00
Helyszín: Szirmabesenyői futballpálya (Szirmabesenyő, Állomás utca)
Belépő: ingyenes

 

A szombati nap második mérkőzésén is a helyezés a tét, de nem a rájátszásban, hiszen két olyan csapat méri össze erejét, akik ugyanolyan mérleggel rendelkeznek. Tehát a TD Store Eagles 2 a Budapest Titans-t fogadja.

650528_szombathely_crushers_budapest_eagles_2

A Sasok nem tudták megszorongatni legutóbb a Szombathely Crushers-t, sőt, a pontszerzés sem sikerült. Az viszont biztos, hogy azok a játékosok, akik a junior szezonra készülnek már most nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttek. Jó jel, hogy a hazai pályán a gyengébben szereplő csapatok közül a Miskolc Renegades már elbukott. Ebben bízhatnak a Titans ellen is, amely nem teljesít eddig tökéletesen.

DSC_6401

Viszont már a Titánok is átélhettek sikerélményt, mivel meg tudták verni a Renegátokat idegenben. A gyengébbre sikeredett szezonjukat azzal javítanák, hogy bebiztosítják az ötödik helyet a tabellán. Ám ehhez mindenképp nyerniük kell a Sasfészekben. Erre megvan az esély, de kérdés, hogy tudnak-e élni vele.

Fotók: Vágvölgyi Csaba, Váradi Barna és Király Etelka

TD Store Eagles-Budapest Titans
Időpont: június 23. (szombat), 15.00
Helyszín: Angyalföldi Sportközpont (Budapest, Rozsnyai utca 4.)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

XIII FEZEN Hungarian bowl cover borító plakát

Szuperrangadót rendeznek a második helyért az alapszakaszban! A Gladiators a Szekszárd Bad Bones vendége lesz. E két csapat párharca már 6 éve hoz kiélezett csatákat. Most egy év szünet után láthatjuk ezt a különleges találkozót.

Cowbells2_BadBones_20180526120745_e

A Rosszcsontok egy fájó vereséget szenvedtek legutóbb a Budapest Cowbells 2 otthonában, így egyre jobban eltávolodni látszik számukra a hazai pályás meccs az elődöntőben. Egy utolsó reménysugárnak tűnik a Gladiators elleni mérkőzés, de nem lesz egyszerű látva a cívisvárosiak formáját, és azt, hogy a Szekszárd keretében nem mindenki egészséges.

32881000_1914411605250297_7542671838380294144_o

A Gladiátorok ugyan kikaptak legutóbb a Szombathely Crushers-től hazai pályán, de csak pillanatokon múlt a győzelem megszerzése. Idén egy meccsen ők szerezték a legtöbb pontot a Zúzók ellen, és azért a 20 engedett pont sem sok. Mind a futók, mind az elkapók remekül teljesítenek, így joggal jelenthető ki, hogy a Gladiators lehet a második csapat idén, aki Szekszárdon győzhet.

Fotók: Pallagi Péter, Szolnoki Annamária, Váradi Barna és Király Etelka

Szekszárd Bad Bones-Gladiators
Időpont: június 24. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Szekszárd Városi Sport- és Szabadidőközpont (Szekszárd, Keselyűsi út 3.)
Belépő: ingyenesPowerade Divízió I. logó

Forrás: http://mafsz.org – RSS