Beindul a nagyüzem a hétvégén

Beindul a nagyüzem a hétvégén

Három meccset rendeznek az U19-es bajnokságban, egyet pedig az U15-ösben.

A juniorok viadala ezen a hétvégén már három összecsapással kedveskedik a szurkolóknak. Ráadásul mindhárom izgalmasnak és kiélezettnek ígérkezik. Szombaton a Győr Sharks a Budapest Eagles-t fogadja.

70481741_2749454251734097_2551742496933675008_o

A Cápák idei első mérkőzése izgalmasra sikeredett, hiszen egy félidő alatt egy nagyobb hátrányt dolgoztak el a magabiztosan kezdő Tatabánya Mustangs ellen idegenben. Ráadásul a támadósor is megmutatta, hogy sokoldalú. Ez jól jöhet a Budapest Eagles ellen is, amely kikapott a Musztángoktól az elmúlt hétvégén. Az indulás görcsösnek bizonyult, de a Sasok belejöttek a játékba. Ez a lendület kell majd a fővárosiaknak, ha fel akarják venni a versenyt a Győrrel.

1_38

A hétvége egyik nagy rangadója a DEAC Gladiators és a Budapest Wolves összecsapása lesz Nyírábrányban. A debreceniek nagyon sokszínűnek bizonyultak első meccsükön a Miskolc Steelers ellen. A tavalyi formájukhoz képest sokat javultak és a nyíregyházi játékosok csatlakozásával is csak erősödtek. A Farkasok számára minden bizonnyal csalódás volt az előző szezon az U19-es bajnokságban, hiszen az elődöntő volt a végállomás. Ez lesz az első találkozójuk idén, így itt már láthatjuk, hogy mennyire erős a Wolves junior gárdája 2019-ben.

1_35

Kiélezett csatára számíthatunk a Miskolc Steelers-Budapest Cowbells találkozón is. Az Acélosoknak nem kezdődött jól az idény, a Gladiators ellen nem volt sok esélyük a győzelemre. A támadósor csak a végén tudott pontokat szerezni. Viszont pozitívum a védelem, amely két interceptiont jegyzett a tavalyi ezüstérmes ellen. A Kolomposok pedig elkezdik útjukat a címvédés felé és a tavalyi szezonjuk alapján egy igen erős gárdáról van szó. Viszont a diósdiak idén az Eagles-nél játszanak, így ennyivel gyengült a kerete a Cowbells-nek.

Fotók: Derencsényi István, Szűcs Ilona

Az U19-es bajnokság hétvégi programja:

Győr Sharks – Budapest Eagles
Időpont:szeptember 28. (szombat), 15.00
Helyszín: Börcsi Sportpálya (Börcs, Ady utca)

DEAC Gladiators – Budapest Wolves
Időpont: szeptember 29. (vasárnap), 14.00
Helyszín: Határőr úti Sportpálya (Nyírábrány, Határőr utca 51.)

Miskolc Steelers – Budapest Cowbells
Időpont: szeptember 29. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Rendészeti Szakközépiskola Sportpályája (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.)

 

Az U15-ös bajnokság hétvégi programja:

Újpest Bulldogs – Győr Sharks
Időpont: szeptember 29. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Szusza Ferenc Stadion melletti pályák (Budapest, Mildenberger utca)

Forrás: http://mafsz.org – RSS