Bernd Storck: A legfontosabb a harmadik hely megtartása

Bernd Storck: A legfontosabb a harmadik hely megtartása

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban megtartott sajtótájékoztató iránt a szoksásosnál nagyobb volt az érdeklődés. Bernd Storck szövetségi kapitány elmondta, a csapat képes győzni holnap este a Groupama Arénában.

Képesek vagyunk győzni holnap este. Megmondtam a játékosoknak is, hogy jobb csapatunk van, ugyanakkor ezt holnap a pályán is be kell bizonyítanunk. A legfontosabb, hogy megtartsuk a selejtezőcsoport harmadik helyét, mert ezt a pozíciót senki nem szabad, hogy kivegye a kezünkből. Ennél fontosabb nincs és nem is lehet számunkra jelenleg. Emellett olyan mérkőzést szeretnénk játszani, amivel a szurkolóink is elégedettek lehetnek, és persze szeretnénk pozitív végszóval zárni a selejtezősorozatot – fogalmazott a szövetségi kapitány.

A játékosok szintén azt tartották fontosnak kiemelni, hogy a csapatnak kötelessége visszaadni a lehető legtöbbet abból, amit a szurkolóktól kapott.

Eddig is mindig őszintén beszéltem és ez most sem lesz másként – kezdte Dzsudzsák Balázs csapatkapitány. – Szombaton minden gólt és hibát átéltünk mi is, akik nem voltunk bent a pályán. Sajnáltam, hogy nem lehetek ott, de így legalább holnap tudok mindent kiadni magamból. A bázeli meccs nagyon megérintette a csapatot. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, akik vállalták ezt a túrát, és nagyon jó hangulatot teremtettek Svájcban is. És persze azt se felejtsük el, hogy egy hónappal ezelőtt is milyen hangulat volt a Groupama Arénában. Remélem, hogy kedd este visszaadhatunk nekik ebből valamennyit.

Stieber Zoltán szerint fontos, hogy saját magunkkal foglalkozzunk, a saját célkitűzésünkkel és semmi más ne okozzon zavart a fejekben.

Jó, hogy máris jön a következő mérkőzés és nincsen nagyobb szünet. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és bízom benne, hogy holnap este mindenki maximálisan odateszi majd magát Feröer ellen. Ebben az esetben pedig meg kell, hogy tudjuk szerezni a 3 pontot – vélekedett Stieber.

A holnapi mérkőzésen Elek Ákos eltiltás, Bese Barnabás pedig sérülés miatt nem állhat Bernd Storck rendelkezésére, így hétfőn, illetve kedden mindketten visszatérnek klubjaikhoz.

HUN_FRO_STAJ_1009_1
HUN_FRO_STAJ_1009_2
HUN_FRO_STAJ_1009_3
HUN_FRO_STAJ_1009_4
HUN_FRO_STAJ_1009_6 Forrás: www.mlsz.hu – RSS