Fed Kupa - Jövőre is Budapest ad otthont a csoportküzdelmeknek

Fed Kupa – Jövőre is Budapest ad otthont a csoportküzdelmeknek

image Az idei évhez hasonlóan jövő februárban is Budapest ad otthont a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornájának.

    A magyar szövetség (MTSZ) – honlapjának szerdai tájékoztatása szerint – újra jelentkezett az esemény megrendezésére, a nemzetközi szövetség pedig az MTSZ pályázatát ítélte nyertesnek, melyben “nagy szerepe volt annak is, hogy az idei esemény óriási siker volt a játékosok és a közönség körében”.
    Idén a Syma Csarnokban a bennmaradást tűzték ki célként a Babos Tímea, Jani Réka-Luca, Bukta Ágnes, Szlavikovics Szabina összeállítású csapat számára, amely teljesítette az elvárásokat azzal, hogy a 16 csapatos versenyben az ötödik helyen végzett. A feljutást Hollandia és Románia harcolta ki. Tavaly februárban az izraeli Eilat volt a torna házigazdája, ahol Barátosi Levente együttese szintén ötödik lett.
    A férfiak Davis Kupájához hasonlatos Fed Kupában a világcsoport és a szintén nyolctagú világcsoport II alatt a harmadik vonal már regionális felosztásban működik, itt amerikai, euro-afrikai és ázsiai-óceániai zónát hoztak létre.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply