Férfi kézilabda BL - Ilic szerint van esély győzni

Férfi kézilabda BL – Ilic szerint van esély győzni

image

Momir Ilic, a veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában.

    A szerb gólfelelős a sorozat honlapján elmondta: a Kiel elleni szombati siker után pihentek, majd teljes erővel készülnek a döntőre, ahol van keresni valójuk.
    A Kiellel 2010-ben és 2012-ben BL-győztes Ilic jelen vezeti a góllövőlistát 109 találattal, a barcelonai Kiril Lazarov 106-nál jár.
    A magyar bajnok horvát kapusa, Mirko Alilovic – az elődöntő egyik hőse – úgy véli, nem a Veszprém az esélyes, de szeretnék megkoronázni a szezont a BL-diadallal. Az elmúlt két kiírásban sem az a csapat győzött, amelyet előzetesen esélyesebbnek tartottak, így lett befutó a Hamburg, illetve a Flensburg-Handewitt.
    Viran Morros, a katalánok átlövője szerint nem szabad hagyni, hogy elbízzák magukat, hiszen még semmit sem nyertek meg.
    A Barcelona a BL-ben eddig két döntőt veszített, 2010-ben a Kiel, 2013-ban pedig a Hamburg ellen, azaz csak német együttesek tudták legyőzni. Ugyanakkor a veszprémiek számára jó hír, hogy 2007 óta amelyik csapat kiejtette a Kielt, az abban az évben megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply