Férfi torna csb - Az FTC az élen az első forduló után

Férfi torna csb – Az FTC az élen az első forduló után

image

Az FTC Ybl Tervező együttese nyerte – a BHSE és a Vasas SC előtt – a tornászok férfi csapatbajnokságának első fordulóját a Tornacsarnokban.

    A szövetség tájékoztatása szerint a tavalyi bajnok BHSE nagy reményekkel vágott neki a szombati viadalnak, mint ahogy a Ferencváros is, amely szeretett volna visszavágni az elmúlt esztendőben elbukott bajnoki cím miatt. A Honvéd ezúttal többet hibázott, így gyakorlatilag már az utolsó szer előtt eldőlt a zöld-fehérek győzelme.
    Kovács István szövetségi kapitány szerint az FTC megérdemelten győzött. A szerek tekintetében a szakvezető a lólengéssel volt elégedett, Kállai Zoltán és Hidvégi Vid teljesítményét emelte ki. Kállai a 6,8 kiinduló pontszámú gyakorlatára 15,500, míg Hidvégi a 6,3-as kiindulójú bemutatójára 15,350 pontot kapott.
    Ez a verseny volt az első válogató az áprilisi Európa-bajnokságra. Az egyéni összetettben és a szerenként elért eredmények alapján helyezési pontokat kapnak a tornászok, így alakul ki a sorrend, amelyet a vezetőedző hétfőn hirdet ki.
    A második válogatóra március 27-én kerül sor, azon szintén hat szeren indul valamennyi versenyző. A két válogató rangsora alapján az első kettő automatikusan tagja az Eb-csapatnak, míg két főt a kapitány jelöl.
    Eredmények, férfi csapatbajnokság, 1. forduló:
1. FTC Ybl Tervező 245,750 pont (Vágner Levente, Babos Ádám, Selmeczi Bánk, Dudás Norbert, Schweigert Dávid) 
2. BHSE 242,400 (Kállai Zoltán, Földes Márton, Vadászfi Ákos, Vlacsil Attila, Vecsernyés Dávid)
3. Vasas SC 195,400 (Kardos Botond, Vida Kornél, Szabó Nándor) Péter)
    A csb második fordulóját ősszel rendezik.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply