Folytatódik a forgatag a másodosztályban

Folytatódik a forgatag a másodosztályban

Ezúttal négy meccset rendeznek a Powerade Divízió I-ben a hétvégén.

A tíz csapatos második liga ezúttal is tartogat némi csemegét, ugyanis lesz egy újabb fővárosi derbi, és ismét összecsap egymással két egykori HFL-es alakulat. Emellett egy nyeretlenek csatája is lesz majd.

crushers_cowbells2-0357

Szombaton mindössze egy összecsapás lesz, melyen a címvédő Szombathely Crushers az újonc Dabas Sparks-ot fogadja. A Zúzók eléggé magabiztos győzelmet arattak a nyitómeccsén, amikor is majdnem félszáz pontot vittek a Budapest Cowbells 2-nek hazai pályán. Eddig úgy tűnik, hogy importokat is jól igazolt a Crushers. A Dabas Sparks eddig ugyan két vereséget szenvedett, de egyszer sem adta könnyen a bőrét. Így kellemetlen ellenfél lehet majd a címvédő számára is.

crushers_cowbells2-0443

Vasárnap egy fővárosi derbi is lesz, amin a Budapest Titans és a Budapest Cowbells 2 csap majd össze. Tavaly egy rendezői baki miatt nem került megrendezésre hivatalosan a meccs. Idén már minden bizonnyal nem fordul ez elő. A Titánok egyébként két győzelmet már szereztek a bajnokságban, így jó lendülettel várhatják ezt az összecsapást. A jó kezdés után vereséget szenvedtek a Kolomposok, a Crushers otthonában nem tudtak maradandót alkotni. Ám ott sem játszottak bátortalanul, mivel az offense 20 pontot azért szerzett a címvédő ellen.

118118

Ebben a fordulóban is két egykori elitligás csap össze egymással. A Budapest Eagles sem tudott még nyerni, ráadásul mindössze két pontot szerzett, azt is a defense hozta össze. Ennek ellenére a támadósornak voltak már szép pillanatai. Most már csak pontokra kell váltani az offenzívákat. A DAK Acél Gorillaz viszont eddig magabiztosan teljesít. A legrutinosabb játékosok eddig hozták azt, amit elvártak tőlük, de az újoncok sem teljesítettek rosszul.

56286732_2383196781705108_5499117641505177600_o

Végül pedig két nyeretlen csapat is megmérkőzik egymással. A DEAC Gladiators egyik meccsén sem játszott alárendelt szerepet. A defense eddig kiválóan játszott. Egyedül az offense játéka akadozott. Két hetük volt a cívisvárosiaknak ezen dolgozni. A Budapest Wolves 2 eddig két bajnoki címre is esélyes alakulattól kapott ki. Ám az Eger Heroes ellen sokáig jól tartotta magát. Amennyiben ezt a teljesítményt tudja nyújtani a fővárosi gárda, sok kellemetlen pillanatot okozhatnak Debrecenben.

Fotók: Dunaújváros Online, Szolnoki Annamária, Vágvölgyi Csaba

Szombathely Crushers-Dabas Sparks
Időpont: április 13. (szombat), 15.00
Helyszín: Csepregi sportpálya (Csepreg, Nádasdy utca)

Budapest Titans-Budapest Cowbells 2
Időpont: április 14. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Pénzügyőr SE Sporttelep (Budapest, Kőér u. 2/b)
Belépő: 1000 Ft; Diák/Nyugdíjas: 500 Ft

Budapest Eagles-DAK Acél Gorillaz
Időpont: április 14. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Magyarság Sportpálya (Dunakeszi, Fő út 145.)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

DEAC Gladiators-Budapest Wolves 2
Időpont: április 14. (vasárnap), 15.00
Helyszín: DASE pálya (Debrecen, Böszörményi út 138.)
Belépő: ingyenes

Forrás: http://mafsz.org – RSS