Forma-1 közvetítés 2012-ben: Palik újra a képernyőn?

2012-től öt éven át ismét a magyar tv közvetíti a formula 1 futamait. Hatalmas újítás, hogy HD felbontásban nézhetik a rajongók a száguldó cirkuszt. Ez nagy öröm, hiszen az utóbbi években nagy számban kerültek a háztartásokba az egyre olcsóbb HD felbontású tévékészülékek.

Semmilyen információt nem ad ki az MTV azzal kapcsolatban, hogy a tervek szerint ki fogja vezetni a közvetítést, de elterjedt a neten néhány városi legenda.

A legtöbben arra tippelnek, hogy visszatér a képernyőre Palik László, aki egyedi színt vitt a közvetítésekbe, így azok is megnézték, esetleg meg is szerették a f1 futamokat, akik addíg nem ültek a képernyő elé autóversenyt nézni. Ennek az infónak azonnal nekiugranak a cáfolók, azzal érvelve, hogy Palik politikai nyomás miatt távozott a forma-1 világából, és akkora tüske van benne, hogy bizonyosan nem fog megalázkodni eddigi sárbatiprói előtt.


Palik legszebb pillanatai

További tippek, hogy a Magyar TV átveszi a jelenlegi műsorvezetőket az RTL Klubtól, így Wéber Gábor és Czollner Gyula hangja visszatérhet egy másik csatornán, de a fórumozók Dávid Sándor közvetítésével is szép számban megelégednének.

Egy biztos. A m1 nézettségének jót fog tenni a közvetítés átvétele, a tv nézők pedig minden bizonnyal elégedettek lesznek a HD felbontásban sugárzott műsor minőségével.

Joe

 

Leave a reply