Fővárosi rangadó a Bozsik-stadionban, Felcsúton a Loki – jegyinformációk

Fővárosi rangadó a Bozsik-stadionban, Felcsúton a Loki – jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a Videoton FC a DVSC-t, a Honvéd az Újpestet fogadja.

Szombat, 18:00, BUDAPEST, BOZSIK STADION
BUDAPEST HONVÉD – ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A Bozsik-stadion jegypénztárában csütörtökön 17-19 óra között, pénteken 16-19 óra között és szombaton 15.00 órától lehet belépőket vásárolni. Jegyárak: 1200-5000 forintig, diák/nyugdíjas: 800 forint. 10 év alatt a belépés díjtalan, csupán egy 0 Ft-os regisztrációs jegyet szükséges kiváltani a jegypénztárakban. A jegyek a Kispest és Családi szektorba érvényesek, a tribünre és a páholyokba nem.

Szombat, 18:00, BUDAPEST, SZUSZA FERENC STADION
VASAS FC – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen csütörtökön 10-13 óra között, pénteken 10-13 és 16-18 óra között lehet jegyeket vásárolni a Forgách utca és a Hajdú utca sarkán (Fáy utca 58.) található külső pénztárkonténerben. Szombaton a Szusza-stadion jegypénztára 16 órakor nyit. Jegyárak: 1200-1400 forint.

Szombat, 18:00, BUDAPEST, GROUPAMA ARÉNA
FERENCVÁROSI TC – PAKSI FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a https://ticket.groupamaarena.com oldalon, valamint a Groupama Aréna jegypénztárában (kedd-péntek 10-18 óra, szombaton 9-órától). A vendégjegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni, 2300 forintért. Jegyárak: 2100-4700 forint.

Szombat, DEBRECEN, DEBRECENI NAGYERDEI STADION
DVTK – PUSKÁS AKADÉMIA FC

A DVTK először játszik pályaválasztóként az idényben, a találkozót Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban rendezik meg. A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A belépőket elővételben a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében lehet megvásárolni, a mérkőzés napján 10 órától a helyszínen is kinyitnak majd a Nagyerdei Stadion pénztárai. A Nagyerdei Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Az állóhelyek 500, az ülőhelyek 1000 forintba kerülnek.

Szombat, 18:00, SOPRON, SOPRONI VÁROSI STADION
SWIETELSKY HALADÁS – BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) nyitva tartási időben, valamint a szombathelyi és a soproni vasútállomáson. Jegyárak: 1500-2500 forint. A találkozót a 18 éven aluliak – valamilyen személyi okmányuk felmutatásával – ingyen tekinthetik meg.

Szombat, 20:30, FELCSÚT, PUSKÁS AKADÉMIA PANCHO ARÉNA
VIDEOTON FC – DVSC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-től 17:30-ig tart nyitva, ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig. A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül. A jegyek elővételben vagy online 1400, a helyszínen 2000 forintba kerülnek (a kedvezményes jegyek 700/1000 forintba), 14 év alatt a mérkőzésre ingyen mehetnek be a szurkolók (0 forintos jegy kiváltása szükséges).

Forrás: www.mlsz.hu – RSS