Hollandiában a Fradi-lányok

Hollandiában a Fradi-lányok

Sorsoltak a női labdarúgó Bajnokok Ligájában: a Ferencváros a tavalyi selejtezőhöz hasonlóan ismét Hollandiába utazik, ahol a házigazda Twente mellett a török Konak Belediyespor és a máltai Hibernians lesz a Fradi ellenfele.40737
Ennél jobban nem tudtunk volna belenyúlni, megkaptuk a legerősebb ellenfelet az első kalapból – reagált a sorsolásra Dörnyei Balázs, a zöld-fehérek vezetőedzóje. – A Twente tavaly kiütötte a német bajnok Bayernt és a legjobb 16 között is csak szoros csatában esett ki a Barcelonával szemben. Bombaerős a holland csapat, szerintem semmi keresnivalójuk a selejtezőben. Európa legjobb 16 csapata között vannak. A török bajnok is erős csapat, az utóbbi években rendre BL-résztvevők voltak, és három éve ők is eljutottak a legjobb 16 közé. Több erős légiós van a keretükben – ez a csapat hozzánk hasonló játékerőt képvisel, de a nemzetközi rutinjuk nagyobb. A leggyengébb ellenfelünk a máltai együttes, ők még sosem nyertek meccset a BL-selejtezőben.

A selejtezőcsoport meccseit augusztus 23-ika és 28-ika között rendezik Enschedében és az első helyezett jut tovább a 32-es főtáblára.

Forrás:fradi.hu