Ismét egyedi szurkolói mezeket lehet rendelni!

Ismét egyedi szurkolói mezeket lehet rendelni!

Idén is gondoltunk a drukkerekre, ezért egyedi névvel és számmal ellátott szurkolói mezek rendelhetők!

Természetesen a 12-es számot továbbra is a csapatot buzdítóknak tartjuk fent. Személyesen is beszerezhetők a TD Storeban, valamint online is rendelhetők. A méretválaszték jelentősen bővült, már 110-es mérettől elérhetők a legnagyobb méretig, teljes méretválaszték érhető el a boltban. A 12-es szurkolói mezek bruttó ára minden méretben 7900 Ft.
szurkolói

Az egyedi számmal és névvel ellátott mezek tovább fokozhatják a szurkolói hangulatot, ezekre előrendelést a TD Storeban személyesen és online is leadhattok. Egyedi mezeket csak előre fizetés mellett tudunk számotokra legyártatni. Rendeléseket augusztus 30-ig tudjátok leadni. Aki ez megteszi, a spanyolok elleni hazai mérkőzésen már egyedi mezben buzdíthatja a Magyar Válogatottat! Bármilyen méret rendelhető, az egyedi mezek ára 9500 Ft mérettől függetlenül. Mérettáblázatért kattints IDE!

A TOUCHDOWN STORE ÜZLETET ÉS WEBSHOPOT ITT TALÁLJÁTOK!

Minden befolyó forintból a nemzeti csapatok felkészülését és szerepeltetését finanszírozzuk. Segíts ebben nekünk TE is, légy a csapat támogatója a nézőtéren és azon kívül is, boruljanak zöldbe a lelátók! Köszönjük!

Forrás: http://mafsz.org – RSS