Izgalmas meccsel folytatódott a Divízió I.

Izgalmas meccsel folytatódott a Divízió I.

A DEAC Gladiators nyolcpontos vereséget szenvedett a Budapest Wolves 2 otthonában, de nem sokon múlt, hogy hosszabbításra mentse a találkozót.

Magasra tette a lécet a Győr Sharks és a Szombathely Crushers az egymás elleni összecsapásával, viszont a farkasok és a gladiátorok pesti párharca megugrotta ezt a szintet.

DSC_0341

A nagy erősítéseken átesett Gladiators teljesítménye meglepő volt az első félidőben, hiszen a Wolves az első negyedben már két touchdownos előnyt szerzett Czirók Márton és Flaskay Máté révén. A fordulás után ugyan a visszatérő Boruzs Kevin szépített, de Czirók révén ismét két labdabirtoklásnyi lett a hazai fór. A DEAC védelme nagyon sok hibával játszott, a támadósor pedig az end zone előtt két drive-ot is szerzett pontok nélkül hagyott (22-6).

DSC_0234

A második félidőben pedig egy teljesen más arcát mutatta mindkét alakulat. A farkasok támadófala sokszor okozott gondot ugyan a vendégek védőfalának, de a gladiátorok a legfontosabb pillanatokban megállították a fővárosiakat. Lennox Green révén sikerült újabb touchdownt szerezniük a cívisvárosiaknak, sőt, az utolsó negyed végén még volt esély arra, hogy hosszabbításra mentse a meccset a Gladiators, de fél perccel a vége előtt ismét befejezetlen maradt egy end zone előtti offenzíva, így a Wolves 2 22-14-re nyert. A hazaiaknál Tóth Levente jól tudott kommunikálni az elkapókkal, amit a két touchdownpassz is mutatott, míg a túloldalon Molnár Gábornak hasonlóan jól sikerült az összejáték a fogadó játékosaival.

Fotók: Szolnoki Annamária

Budapest Wolves 2 – DEAC Gladiators 22-14 (15-0, 7-6, 0-8, 0-0)
Pontszerzők: Czirók Márton 2 TD, Flaskay Máté 1 TD, Czirók Márton 1 PAT, Szabó Gergő 2 XP, illetve Boruzs Kevin, Lennox Green 1-1 TD, Gyarmati Patrik 1 PAT

 

Forrás: http://mafsz.org – RSS