Jármy Vince három másodperces fölénnyel győzött az U25 GPben

Jármy Vince három másodperces fölénnyel győzött az U25 GPben

Az budapesti Grand Prix záró napján az 25 év alatti korosztály utolsó előttiként mutatkozott be a felnőtt kategóriához hasonló nehézségű 140 centiméteres pályán az U25 GP-ben. A 350.000 forintos összdíjazású fináléban tizenhat lovas állt rajthoz, akik közül mindössze hárman tudták hiba nélkül teljesíteni az alappályát.

A tavalyi év fiatal lovas magyar bajnoka, Jármy Vince három másodperces fölénnyel nyerte meg az összevetést a család saját tenyésztésű lován, a nyolc éves JB Koronaőr nyergében.

PC-jármy 4708

A páros már számos versenyen bizonyított, köztük a 2018-as fiatal lovak világbajnokságán értek el tizenkettedik helyezést, ami az eddigi legjobb magyar eredmény.

Második helyen a bábolnai GP nyolcadik helyezettje, Unger Fanni végzett Anna nyergében, megelőzve Füzér Flórát, aki a mindössze hét éves Chiarát lovagolta.

PC-unger 4698

PC-füzér f4822

Leggyorsabb négy hibapontos lovaglással a negyedik helyezett Rell Adrián lett Charterrel, ötödik pedig a bábolnai győztes, Mráz Tamás és Cariba Dam. Hatodik helyen Zsiga Vendel zárta a versenyt Bravo Ragazzo nyergében.

A hírt, a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags: