Készen Egerre

Készen Egerre

Készen Egerre

Lukács Kornél egy Mitsubishi Evo 9 R4-es autóval fog indulni a 9. Eger Rallye-n. Ugyan van már tapasztalata hasonló autóval, ám ez most nem kölcsönbe kapott autó. Terv szerint az ORB futamokon ezzel az autóval fog indulni, lehetőlegminél többször. A csapat teljes energiájával készül Egerbe.

Most, hogy Csucsunak lehetősége nyílik itthon egy, az eddigieknél is komolyabb autóval indulni, nem is lehet más feladatuk, mint a Mitsubishi megfelelő felkészítése. Ez eddig terv szerint, megtörtént, és pénteken az autó túl is esett a gépkönyvezésen. Megtörtént az elektronika  felprogramozása is, szinte már csak az utolsó teszt van hátra.

Csucsu többször ült már EVO 6-osban, és Evo 9-ben is tavaly Mikuláson és most Orfűn is. Ám ezzel az autóval Egerben fog menni először, így a sima Evo 9-es és az R4-es közötti különbséggel is most fog szembesülni. A csapatnak maradt azért némi feladata az autóval az utolsó pillanatokra, hiszen desing-pályázaton nyertes a „harci díszek” még erre a versenyautóra is rá kell kerüljenek.

Egerben a rajtceremónia mindig nagy élmény, versenyzőknek és a nézőknek egyaránt. Még ugyan nem látták a pályákat, de bíznak a szervező ígéretében, hogy a kátyúsabb részek most kikerültek az útvonalból. Ugyan a Hondával és a Citroennel is maradt némi elszámolnivalója a párosnak Egerben, azért nagyon is szerethető pályák ezek a számukra.
Csucsuéknak eddig nagyon feküdtek az eddigi Mitsubishik, és tervezik, hogy ismét nagyon gyorsak lesznek. Így mutatunk egy képet az autóról, hátha nem lesz idő megfigyelni verseny közben…

További információ: Palotai Zoltán, rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

Készen Egerre

Leave a reply