Lépesenként haladva: ismét egy meccs lesz a Divízió I-ben

Lépesenként haladva: ismét egy meccs lesz a Divízió I-ben

A Miskolc Steelers-Budapest Wolves 2 összecsapás elmarad az Absolute Live által támogatott ligában.

A Miskolc Steelers halasztást kért, így ezen a hétvégén is egy összecsapás lesz az őszi első osztályban. Kiderül, hogy mennyit tanult az NBA Crushers az első összecsapáson elszenvedett vereségből.

118118

Az is kiderül, hogy milyen erős lesz a DAK Acél Gorillaz. Mint ismert, a holtszezonban beerősített a Dunaújváros, hiszen több fehérvári játékos is csatlakozott a kerethez, ami komoly erősítést jelenthet. A Hegedüs Dániel-Novakov Dávid futópáros jelentős játékerőt képviselhet, de Tim McGee csatlakozása is izmosabbá teheti a fizikális Gorillaz-defenset. És emellett még lehetne sorolni a további Enthroners-játékosokat is.

118890305_3420843154639849_711780701942072803_o

Az NBA Crushers egy nagyon fordulatos összecsapást vívott a Győr Sharksszal, de végül a kihagyott extrák, valamint a gyenge második félidei produktum miatt nem sikerült győzelemmel indítaniuk a szezont. Itt az esély a javításra. Igaz, újfent idegenben kell bizonyítaniuk a zúzóknak. Baranyai Bence (QB) remek első meccset produkált, és ha így folytatja, akkor a Dunaújvárosnak is sok fejtörést tud majd okozni.

Fotók: DigitalSport, Sándor Judit
Grafika: Hungarian Football

DAK Acél Dunaújváros Gorillaz – NBA Crushers
Időpont: szeptember 27. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Radari műfüves pálya (Dunaújváros, Sport utca 1)
Belépő: ingyenes

Forrás: http://mafsz.org – RSS