Majdnem meglepetést okozott a Cowbells 2

Majdnem meglepetést okozott a Cowbells 2

Az Eger Heroes csak az utolsó negyedben tudott nyerni.

Az elmúlt hétvégén mindössze egy mérkőzés volt a Powerade Divízió I-ben. De az egy érdekes párharcot ígért, hiszen a hazai együttes Budapest Cowbells 2 kispadján ült az a Veszeli Gábor, aki tavaly még az Eger Heroes vezetőedzőjeként lett harmadosztályú bajnok.

Cowbells_Heroes_20190512110052_b

A két alakulat az első félidőben egyértelműen taktikai csatát vívott, mind a Kolomposok, mind a Hősök védelme jól visszatartotta a másik csapat támadásait. Az első negyedben a Cowbellses Márton Márk forced fumble-ja volt a legkiemelkedőbb esemény. A második játékrészben viszont valóságos állóháború alakult ki a pályán: 0-0 a félidőben.

Cowbells_Heroes_20190512130719_b_02

Az első pontok megszerzéséhez a hazaiak nagyon közel álltak, ám a játékvezetők visszafújtak egy touchdownt a harmadik negyedben. A döntés maradt az utolsó játékrészre. Amelyben rögtön meg is szerezte a vezetést a Heroes Elijah Fera futásával és Jokhel Erhard extrájával (0-7). A Kolomposok játékában benne volt a pontszerzés, de nem sikerült egyenlíteni, hiszen Dashon Ellison szerzett interceptiont és hordta vissza az end zone előterébe. Ezt pedig kihasználták a vendégek, ismét Fera szállította a hatpontost (0-14). A Cowbells 2 szokásához híven nem adta fel, Pusztai Vendel elkapásával szépítettek: 6-14. Ám ez valóban csak kozmetikázás volt az eredményen, mivel a touchdown volt gyakorlatilag az utolsó momentum a találkozón. 14-6-os sikerével az Eger továbbra is veretlen a Keleti csoportban.

Fotók: Váradi-Király Fotó

Budapest Cowbells 2 – Eger Heroes 6-14 (0-0, 0-0, 0-0, 6-14)
Pontszerzők: Pusztai Vendel 1 TD, illetve Elijah Fera 2 TD, Jokhel Erhard 2 XP

Forrás: http://mafsz.org – RSS