Második helyen a Nemzetek Díjában fiatal lovas válogatottunk

Második helyen a Nemzetek Díjában fiatal lovas válogatottunk

Folytatta egész éves nagyszerű teljesítményét a magyar díjugrató fiatal lovas válogatott. Ma délelőtt a somorjai Hippodorm arénafüves pályájánszoros versenyben Olaszország mögött a második helyen végeztek fiataljaink. Csapatunk legjobbja a nehéz, 145 cm-es pályán is hibátlanul lovagló, Weinhardt Virág volt Chiclanával, de kitűnően lovagolt Jármy Vince JB Koronaőrrel , ifj. Lázár Zoltán Baroloval és a második körben Reisz Panna Cortanoval.

PC-weinhardt

A gyermek korosztályban, ezúttal Janik Attila által vezetett csapatunk hiába tudott a második fordulóban tiiszta hibátlanul teljesíteni, az első körben beszedett nyolc hibaponttal az ötödik helyen zárt. Legjobbunk a dupla nullát lovagló ifj. Szuhai Gyula volt Le Royallal. A győzelem Lengyelországba került.

AX7I2400

A nap zárásaként rendezték ai ifjúsági kategória Nemzetek Díját, ebben a kategóriában nem tudtunk bele szólni a végső versenybe, a magyar válogatott Ausztriával holversenyben a negyedik helyrekerült. Első helye a német válogatott végzett. A csapatunk legjobbja ma is az utolsó ifi évében lovagló, Szuhai Péter volt East Wind nyergében.

AX7I0948

A somorjai CSIO után alakul ki, hogy sikerül-e a magyar utánpótlás válogatottaknak kvótát szerezni a szeptember végén Belgiumban rendezendő Nemzetek Díja világdöntőre.

Eredménylista: http://results.hippodata.de/2019/1679/html/en/hippodata/index.html

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags: