Meccset pótólnak a második vonalban

Meccset pótólnak a második vonalban

Egy nagy téttel rendelkező találkozó lesz a Powerade Divízió I-ben.

Egy hely maradt a másodosztály rájátszásában, ami szombaton el fog kelni. A Budapest Cowbells 2, ha nyer a DEAC Gladiators otthonában, akkor ott lesz a playoffban. Ám a Kolomposoknak közel sem lesz könnyű dolguk. És ki tudja, mi lesz a hétvégén, mert ezúttal is esőt jeleznek az időjósok, ami miatt az áprilisi összecsapást el kellett halasztani.

DSC_0899

A nagy huzavona után végül egy nappal korábbra került ez a találkozó, vasárnapról szombatra. A Gladiátorok támadósora az Eger Heroes ellen végre szép teljesítményt produkált. A mindössze 16 éves Kunkli Lászlón bár látszott még a rutintalanság, de szép passzokat osztogatott és kora ellenére nagyon hosszú passzokat tudott kiosztani. A defense viszont meglepően alulteljesített, erre az egységre nagy szüksége a debrecenieknek, ha győzelemmel zárnák ezt az idényt.

Cowbells-Tigers_20190526135134_DSC_4792

A Budapest Cowbells 2 játékosai számára fontos, hogy győzzenek. Miután a Kolomposok megverték a Nyíregyháza Tigers-t, így egyenlő mérleg esetén ők jutnak a playoffba és a Tigrisek lemaradnak. Ám kérdés, hogy vajon mennyire fog kockáztatni a fővárosi gárda úgy, hogy másnap még egy HFL-meccs is vár az alakulatra, hiszen néhány játékos akár meg is sérülhet a találkozón.

Fotók: Szolnoki Annamária, Váradi-Király Fotó

DEAC Gladiators – Budapest Cowbells 2
Időpont: június 22. (szombat), 15.00
Helyszín: DASE-pálya (Debrecen, Böszörményi út 138.)
Belépő: ingyenes

Forrás: http://mafsz.org – RSS