Négy helyett három meccsel folytatódik a Divízió II.

Négy helyett három meccsel folytatódik a Divízió II.

A Jászberény visszalépésével a Wolverines-Heroes párharcot nem rendezik meg az TD Store által támogatott bajnokságban.

A szezon közben a koronavírus-járvány első ’áldozatát’ szedte, ugyanis a Jászberény Wolverines visszalépett, hiszen a csapatban igazoltan találtak fertőzöttet, így az egész alakulat karanténba vonult. Ezzel pedig nem vállalták a folytatást. Az Eger Heroes ezzel nem lép pályára, automatikusan 20-0 a végeredmény a Hősök javára.

DSC_5634

Három meccs így is lesz. A Rebels Oldboys egy jó összecsapást vívott legutóbb a rozsomákokkal. Egy hónap várakozás után pedig szombaton a CFS Guardinast fogadják Diósdon. A lázadók továbbra is jó formát mutatnak offenseben, de a csongrádiak már nehezebb falatnak bizonyulhatnak a Jászberénynél. Az őrzők ugyanis óriási meglepetést produkáltak, miután a tavalyi bajnok Miskolc Renegadeset legyőzték otthon. Talán készülnek a második nagy csapásra?

DRT_4065

Szintén szombaton a győzelemmel debütáló Pécs Legioners a Tatabánya Mustangsot látja vendégül. A légionáriusok védelme jól teljesített a Diósd elleni szezonnyitón, hiszen nem engedett pontokat. Azonban a musztángok már nehezebb ellenfél lesz. A bányászvárosiaknak egy sokoldalú támadó egysége van, amely több együttesnek is sok fejtörést okozott az elmúlt években. Misztl Benedek és Nagy Tamás révén pedig két jó képességű irányító adogathat.

120340585_2842891262609867_8977612610599988382_o

Vasárnap pedig az NBA Crushers 2 csapatára is nagy kihívás vár, hiszen a VSD Rangerszel néznek szembe játékosaik. A zúzók nem tudtak pontokat szerezni első meccsükön a Tatabánya vendégeként. Minden bizonnyal az eddigi párharcokat nézve ezúttal is nagyon nehéz lesz számukra a touchdownszerzés. A Dunakeszi jól erősített a holtszezonban, amelyeket az eredmények is mutatnak. Azok a fehérváriak, akik érkeztek minőségileg is nagy előrelépést jelentettek. Talán emiatt is el lehet mondani, hogy a Rangers a párharc esélyese.

Fotók: Dragon Tamás és Kretovics Bea, Kutasi Petra, Váradi-Király Fotó
Grafika: Hungarian Football

Rebels Oldboys – CFS Guardians
Időpont: október 3. (szombat), 15.00
Helyszín: DTC-pálya (Diósd, Pacsirta utca 29.)

Pécs Legioners – Tatabánya Mustangs
Időpont: október 3. (szombat), 14.00
Helyszín: Pécs-Vasasi sportpálya (Pécs, Parcsin utca)

NBA Crushers 2 – VSD Rangers
Időpont: október 4. (vasárnap), 15.00
Helyszín: SzSE pálya (Szombathely, Markusovszky utca)

Forrás: http://mafsz.org – RSS