Négy meccsel folytatódik a harmadosztály

Négy meccsel folytatódik a harmadosztály

A bajnoki címre is esélyes Renegades és Oldboys is pályára lép a TD Store Divízió II-ben ezen a hétvégén.

Ezen a hétvégén nincsenek összecsapások a másodosztályban, így a harmadik ligában négy párharcot is rendeznek. Pályára lép olyan csapat, amely tovább menetelhet a rájátszás felé, de van, aki már az életéért fog küzdeni.

DSC05051

Ez utóbbi a VSD Rangers-re igaz lehet. A Dunakeszi ugyanis két vereség után van most. Meglepetésre kikaptak először a Kaposvártól hazai pályán, majd a Tatabánya vendégeként pontot sem tudtak vinni. A Rangers-nek most mindenképp kell egy győzelem, ha a szezon előtt kitűzött célt meg akarják a klubnál valósítani. Ám a Miskolc-Szirmabesenyő Renegades ellen roppant nehéz lesz ezt végrehajtani. A borsodiak ugyanis eddig két fölényes győzelmet arattak. A Guardians elleni találkozó során ráadásul egy új tehetség is felbukkant Hegyesi Péter személyében, aki 5 touchdownt is szerzett. Őt minden bizonnyal nehéz lesz féken tartani, de az egész Renegades-et is.

_DSC2358_GB

A Szombathely Crushers 2 eddig nem teljesít rosszul a Divízió II-ben. A Kaposvár Hornets elleni idegenbeli siker után a Rebels Oldboys ellen otthon ugyan kikaptak, de azon a találkozón is megnehezítették a Lázadók dolgát. Ezen a hétvégén a Jászberény Wolverines ellen jobb esélyekkel pályáznak a győzelemre. Viszont a Rozsomákoknak lesz egy-két szavuk ehhez. A Diósd Saints elleni győzelem minden bizonnyal visszahozhatta a magabiztosságát a játékosoknak a 36-0-s hazai vereséget követően, amit a CFS Guardians ellen szenvedtek el.

DSC_4358

A Kaposvár Hornets idén okozott meglepetést, és elképzelhető, hogy ezen a hétvégén is megtörténhet ez. Van potenciál ugyanis a Darazsak keretében, amit például a Rangers elleni győzelem is bizonyít. Viszont a bajnoki címre törő Rebels Oldboys ellen közel sem lesz egyszerű meglepetést okozni. A Lázadók a Crushers 2 ellen behúzták első sikerüket. Lesi Péter és Lesi Tamás remekül teljesített azon az összecsapáson, de ugyanezt el lehet mondani a csapat többi tagjára is.

DSC05311

A Diósd Saints már-már hasonló utat járhat be, mint a Boda Troopers. A Katonáknak kellett egy kis idő az első pontokhoz. A Szenteknek sem sikerült még touchdownt szerezniük, de egyelőre most a legfontosabb a diósdiak számára, hogy rutint szerezzenek. A CFS Guardians-nek pedig, hogy javítsanak a múlt heti hazai vereség után. Sokáig nyílt volt a párharc a Renegades ellen, de végül az Őrzők 55-20-ra kikaptak. Talán a Saints ellen térhetnek vissza a helyes útra a kisiklás után.

Fotók: Gémesi Balázs, Szabó Dávid, Váradi-Király Fotó

VSD Rangers-Miskolc-Szirmabesenyő Renegades
Időpont: április 20. (szombat), 15.00
Helyszín: Magyarság Sportpálya (Dunakeszi, Fő út 145.)
Belépő: 1000 Ft; Diák: 500 Ft (12 év alatt ingyenes)

Szombathely Crushers 2-Jászberény Wolverines
Időpont: éprilis 20. (szombat), 15.00
Helyszín: Kossuth Lajos utcai sportpálya (Nárai, Kossuth Lajos utca)

Kaposvár Hornets-Rebels Oldboys
Időpont: április 21. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Kaposvár Városi Sportközpont Atlétikai pálya (Kaposvár, Arany János utca 97.)
Belépő: ingyenes

Diósd Saints-CFS Guardians
Időpont: április 21. (vasárnap), 12.00
Helyszín: DTC pálya (Diósd, Pacsirta u. 29.)

Forrás: http://mafsz.org – RSS