Női kézilabda BL - A győri elnök megköszönte a szurkolást

Női kézilabda BL – A győri elnök megköszönte a szurkolást

image

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős búcsú után a Győri Audi ETO KC elnöke, Kelecsényi Ernő nyilvánosan köszönte meg a szurkolóknak a biztatást.

    A klub honlapján elmondta: hittek benne, hogy a macedón Vardar Szkopje  elleni idegenbeli, hatgólos vereség után is továbbjuthatnak a május 9-10-i budapesti Final Fourra.
    Kelecsényi hangsúlyozta: visszatekintve el kell ismerni, hogy egy jobb csapat győzte le őket. A visszavágón 27-27-es döntetlen született.
    “Az első órák, sőt napok nagyon nehezek voltak számunkra, hiszen realizálódott, hogy idei BL-álmaink nem teljesülhetnek. Mindezek ellenére maximálisan büszke vagyok a csapatra, mert küzdeni tudásáról, összetartásáról nemcsak a szombati mérkőzésen tett tanúbizonyságot, hanem az egész eddigi szezon során is” – mondta.
    A klubelnök kiemelte a hazai szurkolók egyedülálló hozzáállását is, fantasztikus, világszínvonalú hangulatot teremtettek a játékhoz. “A következő hetekben is alázattal dolgozunk tovább, hiszen fontos mérkőzések várnak még ránk a szezonban” – tette hozzá.
    A Győr az NB I elődöntőjében az EHF Kupa elődöntőjében elvérzett Érddel találkozik. Az első összecsapás április 23-án lesz Győrben, a második felvonásnak április 28-án Érd ad otthont. Amennyiben szükséges, a harmadik meccsre április 30-án Győrben kerül sor.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply