Női ökölvívó-vb - Mind a négy hétfői magyar búcsúzott

Női ökölvívó-vb – Mind a négy hétfői magyar búcsúzott

image

A hétfői versenynapon érdekelt mind a négy magyar bokszoló vereséget szenvedett és kiesett a dél-koreai Csedzsuban zajló női ökölvívó-világbajnokságon.

    A nemzetközi szövetség honlapja szerint az olimpiai súlycsoportban, 51 kilogrammban szereplő Ancsin Katalin a török Elif Nur Coskun ellen lépett ringbe, s végül egyhangú pontozással kikapott. A három pontozóbíró a négyből három menetben egyaránt a törököt, egyben pedig az Eb-bronzérmes Ancsint látta jobbnak.
    Az 57 kilóban érdekelt Nagy Kornélia hasonló meccset vívott a tajvani Csen Ven Linggel, ám esélye nem volt a győzelemre, a pontozók mindegyike csak egy menetben látta őt a jobbik félnek, így ő is búcsúzott.
    A nap másik két magyarja nagyon sima vereséget szenvedett: az ugyancsak olimpiai kategóriának számító 60 kg-ban bokszoló Csombor Vivien minden menetet elveszített az azeri Jana Alekszejevna ellen, Papp Nikoletta pedig mindössze 28 másodpercet töltött a ringben, mivel a bíró egyszer rászámolt, majd – kissé érthetetlen módon – azonnal beszüntette a kínai Tan Tou elleni összecsapását.
    A világbajnokság keddi, harmadik versenynapján a 48 kilós Barankai Virginia lesz az egyetlen magyar, ő a hazai közönség előtt szereplő Park Cso Rong ellen lép ringbe.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply