Profi és amatőr sportolók is jelentkeztek a Ki Mit Tube-ra

Profi és amatőr sportolók is jelentkeztek a Ki Mit Tube-ra

image Két hete kezdetét vette Magyarország első YouTube tehetségkutatója, a Ki Mit Tube! A világ legnagyobb színpadára állva most bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes.

A Ki Mit Tube zsűrije legalább annyira sokszínű, mint az indulók mezőnye: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) alkotják a csapatot, amely napról napra, hétről hétre elemzi a produkciókat. A zsűri tagjainak szigorú, vagy támogató videókommentjeit az indulók produkcióival együtt a kimittube.hu portálon találjuk meg.

Az elmúlt két hétben több amatőr sportoló és lelkes csapat is jelentkezett, hogy versenybe szálljon az értékes díjakért. Íme:

A BRSS ugróköteles csoport egy pici faluból indult, 1999 óta versenyszinten űzik az ugrókötelezést – a csapat 4 nagyon szimpatikus lányból áll a team:

http://kimittube.444.hu/produkcio/jelentkezo/brss/

Gyarmati Panka még csak 21 éves, de már junior világbajnok snowboardos. Számára ez nem csak sport, hanem életstílus, imádja az adrenalint: http://kimittube.444.hu/produkcio/jelentkezo/panka/

A Zen Bu Kan Kempo csoport egy flashmob produkcióval nevezett be a versenybe, amelyet a Hősök terén forgattak.

http://kimittube.444.hu/produkcio/jelentkezo/zen-bu-kan-kempo/

Péter Atya ebben a videóban profikat is meghazudtoló foci freestyle-lal kedveskedik Szász Kitti világbajnoknak: http://kimittube.444.hu/produkcio/jelentkezo/peter-atya/

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply