Sima győzelemmel rájátszásban a Renegades

Sima győzelemmel rájátszásban a Renegades

A borsodiak a Jászságon győztek a TD Store Divízió II-ben.

A Tatabánya Mustangs elleni hazai vereség után a Miskolc-Szirmabesenyő Renegades a találkozó előtt 1-3-mal álló Jászberény Wolverines otthonában készült javítani. Nagy téttel rendelkező összecsapás volt, hiszen a Renegátok a rájátszásban való részvételükért léptek pályára.

_MG_6248_GB

Nem teketóriáztak, már az első negyedben nagy előnyre tettek szert. Igaz, a hazaiak nem adták olcsón a bőrüket. A Renegades egy safetyvel szerzett vezetést: több védő is az end zone-ból kifutni szándékozó Wolverines-játékost szerelte a pontszerző területen belül (0-2). A vendégek ezután folytatták a pontgyártást, Hegyesi Péter és Lakatos Bence is feliratkozott a pontszerzők közé még az első játékrészben (0-16), a második negyedben pedig még Bese Gergely futása alakította az állást 23-0-ra a vendégeknek.

_MG_6619_GB

A második félidőben bár keményen küzdött a Wolverines újabb pontokat nem sikerült elérnie. Nem úgy a Renegades-nek, amely Lakatos révén szerzett touchdownt (0-30). Az utolsó negyedben Szalóki János elkapása érvénybe léptette a mercy rule-t, majd Domby Dávid is szerzett egy TD-t. Magabiztos 44-0-s sikerével a Renegades bejutott a playoffba, de a második kiemelt helyért még meg kell küzdenie.

Fotók: Gémesi Balázs

Jászberény Wolverines – Miskolc-Szirmabesenyő Renegades 0-44 (0-16, 0-7, 0-7, 0-14)
Pontszerzők: Lakatos Bence 2 TD, Hegyesi Péter, Bese Gergely, Szalóki János, Domby Dávid 1-1 TD, Renegades 1 S, Tóth Attila 6 XP

Forrás: http://mafsz.org – RSS