Stojan Ivkovic nem hosszabbítja meg kecskeméti szerződését

Stojan Ivkovic nem hosszabbítja meg kecskeméti szerződését

image

Stojan Ivkovic, a Kercskemét férfi kosárlabdacsapatának szakmai igazgatója nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését.

    A KTE-Duna Aszfalt csütörtöki sajtótájékoztatóján a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját is betöltő tréner jelezte, hogy a jövőben a magyar kosárlabda nemzetközi szereplését kívánja segíteni. Ivkovic azt is elárulta, hogy szeretne előrelépni és sokan megkeresték, de további sorsáról akkor tud többet mondani, ha majd a tárgyalások véget értek.
    “Hat éve vagyok Kecskeméten, s a nehézségek ellenére csodálatos sikereket értünk el együtt” – mondta Ivkovic, hozzátéve, hogy szerinte amikor egy vezető nem tud többet tenni klubja érdekében, akkor fel kell állnia, át kell adni a helyet másnak.
    Ivkovic jelezte, a bajnokságból hátralévő idősszakban azon lesz, hogy a kecskeméti csapat a lehető legjobban szerepeljen, s kitért arra is, hogy a csapatnak hat játékossal van a jövő szezonra is szerződése, tehát lehet kikre építeni.
    “Csodálatos éveket töltöttem a klubnál, amit köszönök a város és a kosárlabda klub vezetőinek, a szurkolóknak, családommal továbbra is Kecskeméten fogok élni” – mondta.
    Stojan Ivkovic 2009-ben lett Kecskeméten szakmai igazgató. Tevékenysége alatt az együttes többek között megnyerte a NB I B osztályát, a Magyar Kupában egy harmadik és egy második helyet ért el. A jelenlegi bajnokságban az alapszakaszban a második helyen végzett az együttes és a rájátszásban is a második helyen áll. Szombaton a Paks elleni mérkőzésen Ivkovic 275. alkalommal ül majd a kecskeméti kispadon.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Leave a reply