Storck: “izgulunk hétfőn és kedden”

Storck: “izgulunk hétfőn és kedden”

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent megtett a győzelemért vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, melyen 4-3-ra kikapott Görögországban.

A nemzeti együttes így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.

Pireusz, 2015. október 11. Németh Krisztián (j2), miután gólt szerzett Tamás a Görögország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésen Pireuszban, a Karaiszkakisz Stadionban 2015. október 11-én. Görögország-Magyarország 4-3. MTI Fotó: Illyés Tibor

Pireusz, 2015. október 11.
Németh Krisztián (j2), miután gólt szerzett Tamás a Görögország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésen Pireuszban, a Karaiszkakisz Stadionban 2015. október 11-én. Görögország-Magyarország 4-3.
MTI Fotó: Illyés Tibor

“Hibáztunk a meccs elején, ezért hátrányba kerültünk, de felülkerekedtünk rajta, egyenlítettünk és fordítottunk is. Mindent megtettünk a győzelemért, a játékosaim mindent kiadtak magukból, nem tehetek szemrehányást nekik. Mindkét csapat sokat kockáztatott a győzelemért, ezért volt ennyi gól” – közölte a mérkőzés után a magyarok német szakvezetője, hozzátéve: tudták, hogy nem a saját kezükben van a sorsuk, és a románok nyertek a Feröer-szigeteken.
“Így nekünk az marad, hogy izgulunk hétfőn és kedden” – mondta Storck.
Görög kollégája, Kosztasz Canasz kiemelte, azért játszottak, hogy nyerjenek, és végre megízlelhették a győzelmet.
“Ezen a meccsen lehet szidni a védelmet, de a mai futballban nem könnyű négy gólt szerezni, és nekünk sikerült. Most van időnk elemezni és változtatni a jövő ősszel rajtoló világbajnoki selejtezősorozatig” – jelentette ki a kapitány.