Tavaszi rajt előtt az OTP Bank Liga – jegyinformációk

Tavaszi rajt előtt az OTP Bank Liga – jegyinformációk

Hétvégén megkezdődik az OTP Bank Liga tavaszi szezonja, 20. forduló mind a hat mérkőzését szombaton rendezik.

DVSC-Teva – Vasas SC, szombat, 15:30

A mérkőzésre elővételben megvásárolhatok a belépők a nagyerdeistadion.hu oldalon, illetve a Nagyerdei Stadionban lévő Loki Shopban (hétfő – péntek 10-18 óra között) és a Tescóban található DVSC üzletben (hétfő – péntek 10-20 óra között, szombaton 10-14 óra között). A Nagyerdei Stadion jegypénztárai mérkőzésnapon 10 órakor nyitnak ki. Jegyárak: 1000-3500 forint.

Budapest Honvéd – Szombathelyi Swietelsky-Haladás, szombat, 15:30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Ezek közül a Bozsik Stadion vonzáskörzetében, az Europarkban található GreenTravel és a Lőrinc Centerben található IBUSZ iroda értékesít jegyeket a mérkőzésre. Belépők váltható személyesen – szurkolói kártya nélkül is – a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön és pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 13 órától. Az interneten, elővételben megvásárolt jegyek kedvezményes árúak. Jegyárak: 1000-3000 forint.

Puskás Akadémia FC – DVTK, szombat, 15:30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Személyesen a Pancho Aréna 1-es pénztáránál (csütörtökönként 12 órától 18 óráig, a bajnoki mérkőzéseink heteiben hétfőtől szombatig minden nap 12 és 18 óra között), vagy a székesfehérvári ajándékboltban, a PAFC Shopban (hétfőtől szombatig, 10 és 18 óra között) vásárolhatóak meg a belépők. A jegyek elővételben 800, a mérkőzés napján 1000 forintos áron kaphatóak.

Békéscsaba 1912 Előre FC – Ferencvárosi TC, szombat, 15:30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Érvényes belépők vásárolhatók elővételben, munkanapokon 08:00-16:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában. Az ügyfélszolgálat nyitva tartás: munkanapokon 08:00-16:00 óra között. Fontos információ, hogy a mérkőzés napján a helyszínen nem lesz belépőjegy és/vagy bérlet értékesítés! Vendégjegyek a Groupama Arénában található jegypénztárban válthatóak személyesen, Fradi-kártyával. 1400 Ft a teljes árú jegy, 700 Ft a nyugdíjas- és diákjegy.
A mérkőzés kiemelt biztonsági fokozatú besorolást kapott, azaz útlezárások és fokozott rendőri jelenlét is várható. A hazai drukkerek – a megszokott módon – kizárólag az Előre Székház felőli, 4. számú kapun léphetnek be. A vendégszurkolók a Munkácsy Hotel bejáratával, ferdén szemben található vendégparkolóban állíthatják le gépjárműveiket, belépés pedig a számukra fenntartott 1-es számú kapun keresztül lehetséges.

MTK-Budapest – Paksi FC, szombat, 15:30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges. A mérkőzés napján a helyszínen – az Illovszky Rudolf Stadionban – is megválthatják jegyeiket a szurkolók. A mérkőzés napján a jegypénztárak 13:30-kor nyitnak. Jegyárak: 1400-2000 forint.

Újpest FC – Videoton FC, szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. A személyes jegyvásárlási lehetőségekről az Újpest FC hivatalos honlapján csütörtökön ad tájékoztatást. Jegyárak: 1700-3300 forint. Elővételben kedvezményesen lehet belépőket vásárolni.

Forrás: www.mlsz.hu – RSS