Tovább folytatódik a pontvadászat Bábolnán

Tovább folytatódik a pontvadászat Bábolnán

Kezdetét vette a 2019. évi Korosztályos Championátus második fordulója Bábolnán, ahol hét korosztályban mérkőznek meg a lovasok, hogy az utolsó napon a dobogó legfelső fokára állhassanak.

A póni lovasok mezőnyében több 8 feletti stíluspontot is kaptak a versenyzők Stróbl Dorottya stílusbírótól, akik közül a legmagasabb pontszámot Király Aliz érdemelte ki.

PC-király alíz- auris póni

Őt követte Németh István tanítványa, Benedek Adél, majd Habsburg-Lothringen Károly-Konstantin.

A gyermek kategória stílusversenyében Füzér Gábor tanítványa, Kiss Maja volt a legjobb, de még semmi sem dőlt el, hiszen az esélyesek közül Ifj. Petrik Béla által felkészített Magyar Balázs végzett a második, Szuhai Rodrigó pedig a harmadik helyen.

PC-kiss lizanna- agropoint cojano

A verseny legnépesebb kategóriájában, a Serdülő B-ben, a pontversenyt vezető Kovács Noémi lett az első, megelőzve Szabó-Lódi Petrát és Rednágel Sára Borókát az összevetésben.

PC-kovács noémi- kakukk serdülő B

Az amatőrök között Bandi Barbara tovább növelte az előnyét a második helyért nagy versenyben álló Nagy Evelin és Gráf Miklós Viktor előtt.

PC-bandi barbara- flugos amatőr

A Serdülő-A kategória első három napjának győztese, Tamás Jázmin ezúttal csak a hetedik helyen végzett, így több lovas is élt a lehetőséggel és faragott hátrányából az üldözők közül. Most Kof-Kiss Dorka volt a leggyorsabb a második fázisban, szoros versenyben mögötte Hegedűs Adél Dórával és Hóman Grétával.

PC-kof kiss dorka- apolló serdülő A

Az utánpótlás kategóriában a címvédő lovas, Ábrahám Zsófia győzött, amivel bekerült újra az esélyesek közé. Braunitzer Enikő végzett a második helyen, Gráf Edina Nikoletta pedig a harmadik helyének köszönhetően átvette a vezetést.

PC-ábrahám zsófi - ciboulette du gibet utánpótlás

A felnőtt lovasok 130 centiméteres versenyszámában Szotyori Nagy Kristóf győzedelmeskedett, a jelenleg élen álló Mihucz Tibor és Körtvélyessy Péter előtt.

PC-szotyori n k- gidran razbeg felnőtt

A hírt, a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags: