Új Névadó Szponzor a Divízió I-ben!

Új Névadó Szponzor a Divízió I-ben!

Óriási lépés sportágunknak, az új névadó szponzorunk érkezése, a 2020-as évben Absolute Live Divízió I. néven indul az első osztály!

Nem lehet nem észrevenni az egyre emelkedő nézőszámot mérkőzésenként, a gyarapodó rajongótábort a csapatoknál. Emellett ne felejtsük el a HFL döntők sikerességét, és a Magyar Válogatott győzelmét a telt házas Magyarország – Spanyolország mérkőzésen az MTK Stadionban. Ez mind a szövetség, mind a csapatok, nézők érdeme, akik nagyon sokat hozzátesznek a sportágunk fejlődéséhez, jobbá tételéhez!

Ebben az igen komoly fejlődésben látta meg a lehetőséget a 2020-as év új Divízió I névadó szponzora, az R-Water Kft. által forgalmazott Absolute Live Professional!

Pár érdekesség a márkáról:

Az R-Water Kft. 100%-ban Magyar családi vállalkozásként 1993 óta foglalkozik palackozott üdítő italok és ásványvizek forgalmazásával. 2008-ban egy szemléletváltásnak köszönhetően jött létre az Absolute Live Professional termékcsalád. E funkcionális sportitalokat olyan tudatos fogyasztók számára alkották meg, akiknek a sport fontos szerepet játszik az életükben és a rendszeres testmozgás a mindennapjaik része. Termékeik magas hatóanyag tartalommal segítenek mindenki számára a személyre szabott cél elérésében, legyen szó a fogyás elősegítéséről, állóképesség javításáról, izomépítésről és regenerálásról. A fogyasztói igények minél gyorsabb kielégítése mellett fontos szerepet játszik a cég életében a környezetvédelem is, így 2020-tól a PET palackok legalább 25% -ban újrahasznosított (rePET) anyagból készülnek, melynek arányát folyamatosan emelik, valamint a termékeik csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. Munkájuk visszaigazolásaként számos elismerést tudhatnak magukénak, mint például az Év Sportitala díj, Mentes díj, Az év legtöbbet eladott sportitala díj és az Év kiváló terméke díj.

Köszönjük a bizalmat, reméljük hosszútávú együttműködésre számíthatunk!

 

terv1

Forrás: http://mafsz.org – RSS