Új operatív vezető a Szövetségben

Új operatív vezető a Szövetségben

A fejlődés az elvégezendő feladatok mennyiségének folyamatos emelkedésével jár. Hosszú utat tettünk meg az utóbbi időszakban, így szervezetként is új szintre kellett lépnünk.

“Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés a MAFSZ-nak!”

Az elmúlt években anyagi okokból nem volt főállású alkalmazottja Szövetségünknek, de a megnövekedett terhek okán szükséges volt ebbe az irányba elmozdulnunk. A komolyabb állam finanszírozással rendelkező sportágaknál természetes és szükséges a főállású alkalmazottak jelenléte, nálunk most jött el az idő és a lehetőség az első ilyen státuszú személy beiktatására.

Operatív vezetőnként Horváth Péter csatlakozott a MAFSZ-nál ténykedő kis csapathoz. Elsősorban Bachrathy Kornél főtitkár feladatait hivatott átvenni, illetve segíteni, valamint egyéb területeken is hatékonyabbá teheti szervezetünket.

55

Horváth Péter 93-asban a válogatott védőfal tagjaként.

A Testnevelési Egyetemet végzett fiatalember régóta van jelen a sportágban, 2006-2012 között a Győr Sharks játékosa volt, majd két évig a Wolvest erősítette, idén pedig az Eaglesben szerepelt. Utóbbi egyesületnél az utánpótlás játékosokat is edzi, valamint a válogatott csapatban is pályára lépett az idei mérkőzéseken. Jól ismeri tehát a közeget és a sportági lehetőségeket, kihívásokat, ami elengedhetetlen ebben a feladatkörben.

Bízunk abban, hogy általa hatékonyabb és eredményesebb tevékenységet végezhetünk. Jó munkát kívánunk!

 

 

Forrás: http://mafsz.org – RSS