Újoncok mutatkoznak be, de rangadó is lesz a harmadosztály nyitányán

Újoncok mutatkoznak be, de rangadó is lesz a harmadosztály nyitányán

Megmutatja magát a Crushers 2, a Guardians és a Hornets a TD Store Divízió II-ben.

A vasárnap a harmadosztályban szereplő csapatoké. Három összecsapást is rendeznek az első játékhétvégén. Először láthatjuk majd akcióban a CFS Guardians-t és a Kaposvár Hornets-et. Viszont a Tatabánya Mustangs-Rebels Oldboys rangadó lesz talán az egyik legjobban várt párharc.

19388388_1668391543202998_7827379793207656289_o

A Musztángok tavaly eljutottak az elődöntőig, más kérdés, hogy az a párharc nem sikerült fényesre. A szezon végére elfogyó bányászvárosiak most egy jobb idényben reménykednek. Azonban az első ellenfél már nagy kihívást rejteget magában, hiszen a Rebels Oldboys-zal néznek szembe. Ellenfelük rutinját pedig kevés csapat tudná a Divízió II-ben felülmúlni. A Lázadók már csak emiatt is joggal mondhatók a másodosztály bajnokaspiránsának. Bár tavaly a Rebels védelme nem volt mindig a helyzet magaslatán, amelyet pont a Mustangs elleni meccsük is bizonyít. Idén egy sokkal összeszedettebb fővárosi gárdát láthatunk majd a pályán.

Fotók: Váradi Barna és Király Etelka

_DSC2358_GB

A Jászberény Wolverines felejthető szezont zárt tavaly, mindössze egy győzelemmel. A tavalyi idényhez képest a keret egy kicsit erősödött, és Reggie Graham is maradt vezetőedzőnek. Így egy összeszokottnak mondható gárda indult a Divízió II-ben. De ennek a pályán is meg kell mutatkoznia majd. Ugyanis a CFS Guardians újoncként nem biztos, hogy könnyen adja majd a bőrét. Az Őrzők első bajnoki idényükben sok meglepetést okoznának. Lehet, hogy akár a rájátszást is megcélozhatják. Viszont, mivel nem sokan ismerik a Guardians játékosállományt, így például a Rozsomákok is számíthatnak 1-2 meglepetésre.

Fotó: Gémesi Balázs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ezen a hétvégén megismerhetjük a Kaposvár Hornets-et is, amely valóban a fekete ló kategóriába tartozik. A Darazsaknak mindössze egy edzőmeccsük volt a Budapest Wolves 2 ellen, de arra nem szívesen emlékeznének vissza, hiszen több mint száz pontot kaptak a Farkasoktól. Reméljük, hogy ez nem vette el a játékosok önbizalmát. Viszont a Szombathely Crushers 2-ről sem tudunk sokat. A Zúzók másodikszámú alakulatában minden bizonnyal lesz néhány rutinosabb játékos az első csapatból, de a kevesebb tapasztalattal rendelkezők is megkaphatják majd a lehetőséget a bizonyításra.

Fotó: Lugosvölgi György biztosította

Tatabánya Mustangs-Rebels Oldboys
Időpont: március 17. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Olimpikon úti sportpálya (Tatabánya, Olimpikon út)

Jászberény Wolverines-CFS Guardians
Időpont: március 17. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Kelep Field (Jászberény, Gorjanc Ignác sétány)
Belépő: ingyenes

Kaposvár Hornets-Szombathely Crushers 2
Időpont: március 17. (vasárnap), 14.00
Helyszín: Városi sportpálya (Kaposvár, Arany János utca 97.)

Forrás: http://mafsz.org – RSS