Veszeli Gábor egykori csapatával néz szembe

Veszeli Gábor egykori csapatával néz szembe

A Budapest Cowbells 2 az Eger Heroes-t látja vendégül Powerade Divízió I-ben.

Két hét szünet után folytatódnak a másodosztály küzdelmei, mégpedig egy élvezetesnek ígérkező párharccal. A Budapest Cowbells 2 ugyanis az eddig veretlen Eger Heroes-zal mérkőzik meg Diósdon.

Titans_Cowbells_20190414164435_b_02

A Kolomposoknak egy kicsit több volt a pihenője ugyanis az előző meccsük a DEAC Gladiators ellen elmaradt, miután a folyamatos esőzés játékra alkalmatlanná tette a pályát. Volt ideje a sérülteknek is így regenerálódni. A Cowbells 2 két győzelemmel és egy vereséggel mehet a következő találkozójára, amely talán Veszeli Gábor vezetőedzőnek és néhány egykori egri játékosnak lehet különleges. Ezek az emberek ugyanis tavaly még Divízió II-es bajnokok voltak a Hősökkel.

Her-Tit

Az Eger Heroes még továbbra is veretlen a másodosztályban. Sokan talán azt hihették, hogy Elijah Fera gyakorlatilag a hátán fogja vinni a csapatot, de legutóbb a passzjáték is már jól működött, így az offense három összecsapás után egyre összeszokottabbnak tűnik. Emellé pedig párosul egy nagyon kemény defense is, amely eddig –néhány apróbb hullámvölgyet kivéve– szépen teljesít az alapszakaszban.

Fotók: Huszár Márk,Váradi-Király Fotó

Budapest Cowbells 2 – Eger Heroes
Időpont: május 12. (vasárnap), 12.00
Helyszín: DTC pálya (Diósd, Pacsirta u. 29.)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

Forrás: http://mafsz.org – RSS