Veszprém megye csapata a champion

Veszprém megye csapata a champion

A Championátus bábolnai fordulójának második versenynapján a középdöntők győztesei mellett a csapatverseny végeredménye is kihirdetésre került.

Két csapat zárta hiba nélkül a második fordulót, akik közül összevetésben dőlt el, hogy ki kapja meg a maximális tíz pontot. Habár a Némethy Bertalan régió csapata került ki az összevetésből győztesen, de az összesítésben csak a hatodik helyet tudták megszerezni, mivel a Reider Balázs vezette, Csöglei Alexandra, Kiss Krisztina, Hegedűs Adél Dóra és Prikler Szilárd összeállítású csapat az első fordulón nem indult.

Viszont Veszprém megye csapata ezzel a második hellyel megszerezte a végső győzelmet, hiszen a verseny mindkét fordulójában minden csapattag hibátlanul lovagolt, így a Maszlag Ilona által vezetett Kovács Noémi, Viasz Hanna, Tamás Jázmin és Unger Fanni összeállítású csapat hibapont nélkül vihette haza az első díjat.

PC-csapat eredmény

Az összesítésben második lett a verseny egyedüli klub csapata, az Airvent Lovas Club által felállított, Hóman Lili, Marozsi Eszter, Hóman Gréta, Braunitzer Enikő összeállítású csapat, Fábián István vezetésében.

Pest megye csapatának tagjai, Kárpáti Sára, Hack Eliza Szonja, Vajay Dóra és Csákányi Dorottya, Varga Zoltán vezetésében pedig a harmadik helyezettnek járó éremben részesültek.

PC-csapat eredmény02

Az egyéni kategóriák a póni lovasok versenyével kezdődtek, ahol Frank Dániel volt ismét a leggyorsabb, így a pontverseny második helyén áll jelenleg. De nagyon szoros a verseny, hiszen nem sokkal előtte Szilágyi Zille Sára, mögötte pedig csupán két ponttal lemaradva Király Alíz áll.

PC-frank dániel- daisy póni

A gyermek kategóriában magabiztos hét pontos előnnyel Magyar Balázs áll az élen, megelőzve a Prosper Lovasklub versenyzőjét, Tavasi Esztert és Szuhai Rodrigót.

PC-tavasi eszter- audrey pins gyerek

Az amatőrök között Bandi Barbara húsz ponttal vezeti a tabellát, így a dobogós helyezés már biztos számára. A második helyért továbbra is Gráf Miklós Viktor és Nagy Evelin küzdenek.

PC-bandi barbara- quinadore amatőr

A serdülő B kategóriában bajnokot is lehetne avatni, hiszen 32 pontos előnnyel Kovács Noémi már biztos, hogy a dobogó legfelső fokára állhat fel, a kérdés már csak az, hogy ki fog állni mellette. Ezt nehéz lenne megtippelni, hiszen a következő hat lovas 5 ponton belül állnak, így a vasárnapi helyezések fogják ezt eldönteni.

PC-kovács noémi- kakukk serdülő b 1

A serdülő A 120 centiméteres pályáján Tamás Jázmin már a negyedik győzelmét szerezte meg, de ennek ellenére még nincs biztonságban, hiszen Hóman Gréta is minden nap helyezve volt. Jelenleg a harmadik helyen Gimesi Lorena áll, de mögötte többen is ostromolják a bronzérmes pozíciót.

PC-tamás jázmin- carismo m serdülő a

Az utánpótlás lovasok között Unger Fanni és Gráf Edina Nikoletta fej-fej mellett harcolnak a győzelemért, a tavalyi győztes Ábrahám Zsófi pedig holtversenyben áll a harmadik helyen Csákány Dorottyával.

PC-unger fanni- anna utánp

A felnőttek között Szotyori Nagy Kristóf nagyot hajrázott az utóbbi két napon, és már csak egy pont választja el az élen álló Mihucz Tibortól, viszont Körtvélyessy Péter sincs sokkal lemaradva.

PC-szotyori- gidran razbeg fenőtt

A hírt, a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó:Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags: