Veszprém megye csapata a győztes Szilvásváradon

Veszprém megye csapata a győztes Szilvásváradon

A korosztályos Championátus második versenynapján a középdöntők mellett a csapatversenyek is lebonyolításra kerültek, ahol a két serdülő és az utánpótlás korosztályból összeálló négy fős csapatok mérhették össze tudásukat.

Összesen tíz csapat adta be a nevezését, akik közül hárman zártak hibátlanul, így közöttük összevetésben dőlt el a végső sorrend.

Az összevetésben a leggyorsabb a Veszprém megye csapatát képviselő Unger Fanni volt, így a Maszlag Ilona által vezetett Kovács Noémi, Viasz Hanna és Tamás Jázmin összeállítású csapat vihette haza az első díjat. Második helyen Győr-Moson-Sopron megye II-es csapata végzett, Gráf Edina Nikolettának köszönhetően, akinek csapattársai Fekete Luca, Mischler Zille Anna és Rigó Gergő voltak. A Tóth Béla régió tagjai, Csetényi Lea, Szabó-Lódi Petra, Bartucz Laura és Horváth Béla Bence pedig a harmadik helyezettnek járó éremben részesültek.

Az egyéni kategóriák a póni lovasok versenyével kezdődtek, ahol Frank Dániel több mint öt másodperces előnnyel ért célba, a második helyen végző Ifj. Antal Péterhez képest. Varga Zoltán tanítványa, Szilágyi Zille Sára lett a harmadik.

A gyermek kategóriában a tegnapi stílusverseny legjobbja, Magyar Balázs a hibaidős kategóriában is helyt tudott állni, így a maximális húsz ponttal várja az utolsó napot. Szabó Dorina végzett a második helyen, megelőzve a Prosper Lovasklub versenyzőjét, Tavasi Esztert.

Az amatőrök között Bandi Barbara volt a legjobb, hiszen az első és a harmadik helyet is meg tudta szerezni. Második helyen a fedeles döntő ezüstérmese, Szabó Krisztina végzett.

A serdülő B kategóriában Maszlag Ilona tanítványai dominálták a mezőnyt, hiszen Kókai Bálint és Kovács Noémi tudtak csak egyedül 55 másodperc alatti eredményt elérni. Harmadik helyen az első nap győztese, Krajnyák Fanni végzett, aki ezzel vezeti a pontversenyt.

A serdülő A 120 centiméteres pályáján Tamás Jázmin megismételte a tegnapi eredményét, és ismét elhozta az első két helyet, harmadik helyre száműzve Kof-Kiss Dorkát.

Az utánpótlás lovasok között Unger Fanni villámgyors lovaglással előzte meg a második és harmadik helyet is megszerző Gráf Edina Nikolettát.

A felnőttek között Horváth Gábor győzedelmeskedett, megelőzve Szotyori Nagy Kristófot és Körtvélyessy Pétert.

67527121 437628296964197 7118503290588889088 n

A hírt, a Magyar Lovas Szövetség médiapaertnere, a RiderLine készítette.

 

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS

Tags: